ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-20%

Νήμα Εφέ λάμψης για Τζάκια

8.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 10.00
Σύντομη Περιγραφή:

ΝΗΜΑ ΕΦΕ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΣ

BIOFIRE | 000032
Άμεσα διαθέσιμο
+

ΝΗΜΑ ΕΦΕ ΛΑΜΨΗΣ

Το νήμα εφέ πυρακτώσεως είναι ένα ειδικό νήμα που όταν το προσθέσετε στην εστία βιοαιθανόλης ή γκαζιού προσδίδει στη φλόγα ένα εφέ επιπλέον πυράκτωσης . Ο τρόπος που αναβαθμίζει την ένταση της φλόγας και οι χορευτικές κινήσεις της φωτιάς θα γίνουν σημείο ενδιαφέροντος στο σπίτι σας. Αλλοιώνεται ελάχιστα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε κάθε καύση. Διατίθεται σε συσκευασία : 2gr

Οδηγίες Χρήσης

Χρειάζεται να τοποθετήσετε στην εστία μόνο μια μικρή ποσότητα νήματος .
Ανοίξτε καλά το νήμα και τοποθετήστε το κατά μήκος της εστίας έτσι ώστε να καλύπτει την περισσότερη επιφάνεια .
Προσπαθήστε να το τοποθετήσετε ψηλά ,στο ύψος της φλόγας όπου η πυράκτωση θα είναι πιο ορατή .
Το νήμα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής .ωστόσο με τη συχνή χρήση μπορεί να ατονίσει η απόδοση του . Εφόσον όμως απαιτείται μικρή ποσότητα προϊόντος για την εστία με ένα σακουλάκι θα μπορέσετε να περάσετε αρκετό καιρό .
Προσοχή

Tο νήμα είναι πολύ λεπτό αλλά και πολύ ανθεκτικό . Μην προσπαθήσετε να το κόψετε με τα χέρια . Υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού .
Πετάξτε τα υπολείμματα σε ασφαλές μέρος .
Κρατήστε το μακριά από παιδιά .
Κρατήστε το προϊόν μακριά από πηγές ηλεκτρικού ρεύματος .
Αν και το προϊόν έχει δοκιμαστεί και αποδειχθεί ως κατάλληλο για πολλά διαφορετικά είδη εστιών , η τελική ευθύνη για την ασφαλή λειτουργία του προϊόντος καθορίζεται από τη χρήση του καταναλωτή . Η κατασκευάστρια εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για τις μη εγκεκριμένες από την ίδια χρήση του προϊόντος .Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για ζημιές που θα προκληθούν σε εστίες ή ανθρώπους εξαιτίας της μη κατάλληλης και ασφαλούς χρήσης του προϊόντος .

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
new
ΜΑΡΚΑ:
Biofire

Αξιολόγησε πρώτος-η αυτό το προϊόν!