ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
-6%

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ | ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ 5L BIONLOV

Με την αγορά του προϊόντος κερδίζετε 1 πόντο επιβράβευσης για κάθε δοχείο ! Συγκεντρώστε 45 πόντους από τις αγορές σας και εξαργυρώστε τους αγοράζοντας 5L Βιοαιθανόλη Bionlov! 

15.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 16.00
Σύντομη Περιγραφή:

Το Bionlov® είναι διάλυμα βιοαιθανόλης κατάλληλη για τζάκια βιοαιθανόλης.  Διαβάστε λεπτομέρειες παρακάτω

Τιμή (πόντοι): 45 πόντοι
Ανταμοιβή: 1 πόντος
BIONLOV | 1520
Άμεση παραλαβή
Εκπτωσεις ποσότητας:
Ποσότητα 2+ 4+
Τιμή 14.50 14.00
+

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ ΓΙΑ  ΤΖΑΚΙΑ 5L BIONLOV 

Το Bionlov® είναι διάλυμα βιοαιθανόλης υψηλότερης δυνατής ποιότητας για τζάκια βιοαιθανόλης. To καύσιμο Bionlov είναι η μοναδική βιοαιθανόλη στην ελληνική αγορά που έχει υποστεί δευτερογενή επεξεργασία καθαρισμού-διαδικασία διόρθωσης- ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή καύση σε εσωτερικό χώρο, διαδικασία που το κάνει να υπερέχει σε ποιότητα. Είναι άοσμο, Χωρίς καπνό, Χωρίς τέφρα, Χωρίς αιθάλη.

Προέλευση : Ελβετία - EU

Brand: Bionlov

Περιέχει 1 δοχείο με όγκο 5,0
Η ασφάλεια του καυσίμου Bionlov® έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

*Αποκλειστική Αντιπροσωπία σε Ελλάδα & Κύπρο.

*Δυνατότητα και αυθημερόν παράδοσης για αποστολές Αθήνα(κεντρικός, Βόρειος και Νότιος τομέας) -Πειραιά: 2155100935

* Για αγορά μεγάλης ποσότητας σε χονδρική πώληση: Καλέστε μας για προσφορά: 2155100935

* Aν βρείτε καλύτερη τιμή στην ποιότητα Bionlov ενημερώστε μας & θα σας το ανταποδώσουμε!

Γιατί να προτιμήσετε το Bionlov;

Το βιοκαύσιμο Bionlov έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα καύσιμα, τύπου 100% & λοιπές μετουσιωμένες αλκοόλες του ανταγωνισμού γιατί:

1) Παράγεται από φυτικές πρώτες ύλες. Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας τα απόσταγματα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά που μερικές φορές δημιουργείται με την καύση στα τζάκια, προέρχεται από διάφορες ακαθαρσίες που προέρχονται από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, τύπου 100%, γνωστές και ως τεχνικές-βιομηχανικες αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®. Πηγή

2) Είναι πιστοποιημένο προϊόν από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

3) Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους ως σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα & τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ & του 1272/2008/ΕΚ -κανονισμού CLP.

4) Η μετουσίωση που περιέχει είναι η ενδεδειγμένη, βάση των κανονισμών της Ευρωπαικής ένωσης, ώστε να ειναι ασφαλής για το χρήστη και προϊόν απαλλασσόμενο από ΕΦΚ . Συγκεκριμένα περιέχει τις εξής επιτρεπόμενες μετουσιωτικές ύλες: A) 2-Butanone ή μεθυλαιθυλοκετόνη( MEK-Methyl ethyl Ketone) 1% B) ισοπροπροπυλική αλκοόλη ή 2-προπανολη Isopropyl alcohol 1% C) Βενζοϊκό Δενατόνιο (ΒΙΤRΕΧ) - 1g ανά 100λιτρο . ΠΡΟΣΟΧΗ. Οποιαδήποτε άλλη μετουσίωση που ΔΕΝ περιέχει τα προηγούμενα μετουσιωτικά είναι εκτός Κοινής Ευρωπαϊκής μεθόδου μετουσίωσης. Πηγή

5) Η  Bionlov είναι συνεπής για την σύσταση και την ποιότητα της διαχρονικά. Υποχρέωση μας είναι να σας παραθέσουμε και ηλεκτρονικά τα έγγραφα των ελέγχων καθώς και της σύσταση του καυσίμου ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε, να ελέγχετε και κρίνετε τα όσα σας αναφέρουμε. Σας επισυνάπτουμε τα φυλλάδια ασφαλείας καθώς και τα πιστοποιητικά ελέγχων σε pdf αρχεία.


Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση του καυσίμου & την ασφάλεια ΕΔΩ


Biofire τζακια βιοαιθανόλης πληρωμές

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ :
bionlov
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:
in stock
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
new
ΜΑΡΚΑ:
Bionlov

MSDS BIONLOV (MSDS_ελληνικα.pdf, 599 Kb) [Λήψη]

ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (Αποτελεσματα_αναλυσης.pdf, 953 Kb) [Λήψη]

cert (certificate.pdf, 113 Kb) [Λήψη]

Αξιολόγησε πρώτος-η αυτό το προϊόν!