ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Οι νέες απαιτήσεις σε σχέση με τη αισθητική και τη λειτουργικότητα της σύγχρονης κατοικίας καθώς και η ανάγκη χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, αποτέλεσαν το κίνητρο μας για την διάθεση των νέων τζακιών βιοαιθανόλης Βiofire στην Ελληνική αγορά.

Η πρώτη μας αποθήκη δημιουργήθηκε το Απρίλιο του 2010 με σκοπό την παρουσίαση και την πώληση των νέων οικολογικών τζακιών Βiofire. Το 2011 φτιάξαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα όπου και επίσημα άρχισε και η διάθεση των προϊόντων μας σε πελάτες λιανικής. Το 2015 μεταφερθήκαμε στο νέο μας χώρο, όπου προσθέσαμε στην έκθεση μας περισσότερα προϊόντα & αξεσουάρ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτάσεις των πελατών μας.

Eπιθυμία μας είναι η προώθηση νέων προϊόντων και τάσεων για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

  • Βασική μας αρχή είναι η εξοικονόμηση πόρων λόγω της προβολής και προώθησης των προϊόντων μας αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών μας με κριτήριο το όφελος των πελατών μας, ώστε οι τιμές μας να μπορούν να είναι οι χαμηλότερες της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια της χρήσης των συσκευών μας από τους πελάτες μας. Λαμβάνουμε ενημερώσεις και προτάσεις μέσω συνεχούς ανατροφοδότησης και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα με κριτήριο την ευκολία και την ασφάλεια του χρήστη.
  • Δεσμευόμαστε για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των αρχών μή διάκρισης, της ασφάλειας και της τήρησης του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων, και την ενσωμάτωση τους σε όλες τις διαδικασίες της επιχείρηση μας. Αναλαμβάνουμε δράση για την αποφυγή και αντιμετώπιση κινδύνων που έχετε εντοπίσει.
  • Ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν και μετά την πώληση. Οδηγίες και πληροφορίες για την τοποθέτηση των οικολογικών τζακιών χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου τεχνίτη. Βοήθεια στην επιλογή του προϊόντος και προτάσεις διακόσμησης. Στόχος και χαρά μας είναι να δίνουμε λειτουργικές λύσεις σε διαφορετικές ανάγκες.
  • Εγγύηση 100% ικανοποίησης των πελατών μας. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων ή άμεσης επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που τα προϊόντα μας δεν καλύπτουν τις προσδοκίες σας. 
  • Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2012, ISO 9001:2008 Σύστημα διαχείρισης ποιότητας, διασφαλίζοντας ένα πλαίσιο καλής λειτουργίας με στόχο τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
  • Οι πελάτες μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση ασφαλούς λειτουργίας και ποιότητας Biofire για όλα τα τζάκια βιοαιθανόλης.
  • Τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE και ΤUV certificate.

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ 2019 . (Αξιολόγηση: 9.7/10 )

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ SKROUTZ.GR 2020-2021: Αξιολόγηση: 5/5 

Η επίσημη ιστοσελίδα μας : www.biofire.gr Στοιχεία επιχείρησης: Ιωάννα  Δ. Ραυτοπούλου, Διακριτικός τίτλος "Biofire" ,Αριθμός καταχώρησης στο ΓΕΜΗ : 009328001000, ΑΦΜ Επιχείρησης:103203229