ΕΓΓΥΗΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για τυχόν δυσαρέσκεια από την αγορά του προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ζημιές στη συσκευασία, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε την παραγγελία σας από τη Μεταφορική ή να παραλάβετε με αναφορά του προβλήματος που διαπιστώσατε στο δελτίο παραλαβής του προϊόντος

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή του σε άριστη κατάσταση με την συσκευασία του, χωρίς να έχει γίνει χρήση της συσκευής, εντός 14 ημερών . Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα βρείτε εντός της συσκευασίας το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω email.

Για την επιστροφή του προϊόντος λόγω μη συμμόρφωσης με τα χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστρέφει ο ίδιος ο πελάτης το προϊόν, στο κατάστημα μας, είτε μέσω με εταιρεία μεταφορών εφόσον επιθυμεί να επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής. Η επιστροφή του ποσού αγοράς ύστερα απο επιστροφή του προϊόντος, γίνεται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, αμέσως μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο προϊόν.


ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα με έχουν δύο χρόνια εγγύηση, διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE και TUV που πιστοποιούν την ασφάλεια της λειτουργίας του, σύμφωνα με τις οδηγίες σωστής χρήσης και λειτουργίας του κατασκευαστή.

Για τυχόν επιπλέον διευκρινήσεις ή πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεση σας: 2155100935