ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ BIONLOV

Ανάρτηση απο   Ιωαννα Ραυτοπουλου
18/09/2021
0
BIONLOV ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ

ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ BIONLOV;

Α) Μια διαδεδομένη άποψη είναι ότι τα καύσιμα για τζάκια βιοαιθανόλης τύπου 100% είναι τα καλύτερα στην αγορά σε σχέση με ενδεχόμενες μυρωδιές. Αυτός ο Μύθος καταρρίπτεται αξιολογώντας την διαδικασία παραγωγής της φυτικής αιθανόλης και τα υπάρχοντα στοιχεία. Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας το απόσταγμα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά προέρχεται από διάφορες ακαθαρσίες που προέρχονται από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, γνωστές και ως τεχνιτές-βιομηχανικές αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®. Το Bionlov® ως βιοαιθανόλη προέρχεται από απόσταξη φυτικών υλών. Η υψηλή καθαρότητα του προϊόντος επιτυγχάνεται μέσω της διαδικασίας διόρθωσης, η οποία επιτρέπει την απόρριψη ανεπιθύμητων ουσιών και χημικών ενώσεων από βιοαιθανόλη. 

Β) Επιπλέον το καύσιμο Bionlov είναι πιστοποιημένο προϊόν από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

Γ) Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους ως σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα & τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ & του 1272/2008/ΕΚ -κανονισμού CLP. 

Αγορά βιοαιθανόλης

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική