Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

tel: 2155100935" τα παντα για τα τζακια βιοαιθανολης"

ΕΚΠΤΩΣΗ 8%
Βιοαιθανόλη άνυδρη bionlov

ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ | ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ 1L BIONLOV


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 4.00  

3.70

Κερδίζετε: 0.30 (8%)
BIONLOV | 1502
Άμεση παραλαβή | Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗ | ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ 1L BIONLOV" είναι 1".

Αγοράστε τώρα με 1-κλικ

ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ 1L BIONLOV | ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Το Bionlov® είναι διάλυμα βιο-αιθανόλης (πλήρως μετουσιωμένη αιθυλική αλκοόλη με την κοινή μέθοδο), υψηλότερης δυνατής ποιότητα για τζάκια βιοαιθανόλης. To καύσιμο Bionlov είναι καύσιμο που έχει υποστεί δευτερογενή επεξεργασία καθαρισμού-διαδικασία διόρθωσης, ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή καύση σε εσωτερικό χώρο, διαδικασία που το κάνει υπερέχει σε ποιότητα. Είναι άοσμο, Χωρίς καπνό, Χωρίς τέφρα, Χωρίς αιθάλη.

Προέλευση : Ελβετία - EU

Περιέχει 1 δοχείο με όγκο 1,0L
Η ασφάλεια του καυσίμου Bionlov® έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος σε Ελλάδα & Κύπρο

Γιατί να προτιμήσετε το Bionlov;

Το βιοκαύσιμο Bionlov έχει πλεονεκτήματα σε σχέση άλλα καύσιμα, τύπου 100% & λοιπές μετουσιωμένες αλκοόλες του ανταγωνισμού γιατί:

α) Παράγεται από φυτικές πρώτες ύλες. Τα βιοκαύσιμα με ισχύ 100% δημιουργούνται αφυδατώνοντας τα απόσταγματα. Δυστυχώς, η απομάκρυνση του νερού δεν επηρεάζει ουσιαστικά τη μυρωδιά της αιθανόλης. Η μυρωδιά που δημιουργείται με την καύση της, προέρχεται κυρίως από διάφορες ακαθαρσίες από ρητίνες, στάχτες και υπολείμματα απόσταξης που αφαιρούνται μόνο μέσω της διαδικασίας διόρθωσης. Οι αφυδατωμένες αιθανόλες, τύπου 100%, γνωστές και ως τεχνικές-βιομηχανικες αιθανόλες, δεν υφίστανται ποτέ διόρθωση. Γι 'αυτό δεν πληρούν τα πρότυπα του Bionlov®.

Πηγή

β) Είναι πιστοποιημένο προϊόν από το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ελβετίας PZH. Nr. PZH / HT-2389/2010

γ) Έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους ως σύμφωνο με τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας που αφορά ουσίες-μείγματα & τον Ευρωπαϊκού κανονισμού REACH 1970/2006/ΕΚ & του 1272/2008/ΕΚ -κανονισμού CLP.

Διαβάστε περισσότερα για την αποθήκευση του καυσίμου & την ασφάλεια ΕΔΩ

Προσοχή : Εύφλεκτο

Biofire τζακια βιοαιθανόλης πληρωμές