Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

tel: 2155100935" τα παντα για τα τζακια βιοαιθανολης"

Πολιτικη επιστροφης & εγγυηση

Επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για τυχόν δυσαρέσκεια από την αγορά του προϊόντος για την άμεση επιστροφή του προϊόντος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ζημιές στη συσκευασία, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε την παραγγελία σας από τη Μεταφορική ή να παραλάβετε με αναφορά του προβλήματος που διαπιστώσατε στο δελτίο παραλαβής του προϊόντος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή του σε άριστη κατάσταση με την συσκευασία του, χωρίς να έχει γίνει χρήση της συσκευής, εντός 14 ημερών . Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα βρείτε εντός της συσκευασίας το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω email.

Για την επιστροφή του προϊόντος λόγω μη συμμόρφωσης με τα χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής και επιστροφής του προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστρέφει ο ίδιος ο πελάτης το προϊόν, στο κατάστημα μας, είτε μέσω με εταιρεία μεταφορών εφόσον επιθυμεί να επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής.


ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα με έχουν δύο χρόνια εγγύηση, διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας και Test TUV που πιστοποιούν την ασφάλεια της λειτουργίας του, σύμφωνα με τις οδηγίες σωστής χρήσης και λειτουργίας του κατασκευαστή.

Για τυχόν επιπλέον διευκρινήσεις ή πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεση σας: 215-5100935