Τel: 215 5100935 "Τα πάντα για τα τζάκια βιοαιθανόλης με 1-κλίκ!"

Πλεονεκτηματα

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑ Η ΑΕΡΑΓΩΓΟ

Τα οικολογικά τζάκια Βιοαιθανόλης Biofire δεν χρειάζονται καμινάδα ή αεραγωγό ,είναι εύκολη η τοποθέτηση τους, σε δάπεδο ή σε τοίχο. Μετακινούνται και μεταφέροντα εύκολα σε περίπτωση που θέλετε να τους αλλάξετε θέση ή χώρο

ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΝΟΥΝ ΚΑΠΝΟΥΣ Ή ΜΥΡΩΔΙΕΣ

Τα οικολογικά τζάκια Biofire κατά τη καύση δεν εκπέμπουν καπνούς και οσμές γιατί δέν καίνε ξύλα. Τα οικολογικά τζάκια χρειάζονται μόνο βιοαιθανόλη για την καύση, ένα οικολογικό υγρό που παράγεται απο ενεργειακές καλλιέργειες όπως το σόργο, τα τεύτλα, το καλαμπόκι, το σιτάρι, τα άχυρα, το ξύλο ιτιάς και άλλων δέντρων, το πριονίδι, ο μίσχανθος, η αγριαγκινάρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Οι κοινές πηγές θερμότητας όπως τα καλοριφέρ και τα ηλεκτρικά σώματα ξηραίνουν την ατμόσφαιρα. Αντίθετα τα οικολογικά τζάκια παράγουν υδρατμούς και αυξάνουν σχετικά την υγρασία του δωματίου. Αυτό το χαρακτηριστικό του, καθιστά δυνατή την τοποθέτηση συσκευών αρωματοθεραπείας διευκολύνοντας την ισόποση κατανομή του σκευάσματος στο περιβάλλον χώρο.

ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Το τζάκι βιοαιθανόλης εκτός από την χρήση του για τη διακόσμηση του χώρου μας, παράγει και θερμότητα ικανή να θερμάνει το χώρο στο οποίο είναι τοποθετημένο. Η μέση απόδοση του είναι περίπου 3-4kw, ενώ η προσεκτική σχεδίαση του , η μόνωση της εστίας και η καύση της βιοαιθανόλης βοηθούν ώστε η θερμότητα που παράγεται να επαρκεί για την κάλυψη ενιαίου χώρου μέχρι 40τμ.