Τel: 215 5100935 "Τα πάντα για τα τζάκια βιοαιθανόλης & βιοαιθανόλη με 1-κλίκ!"

Μεθοδοι πληρωμης & αποστολης

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Η πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται με την προσθήκη των στοιχείων σας στο Ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς είτε στο περιβάλλον της Viva payment για την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.


ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας

  1. Με Τραπεζική Κατάθεση: Συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς επιπλέον προμήθειες.
  2. Με Αντικαταβολή κατά την Παράδοση εντός Ελλάδας
  3. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Mastercart, Visa, Diners, Discover , με δυνατότητα Άτοκων δόσεων. Χωρίς επιπλέον προμήθεια για την χρήση τους. Η διαδιακασία πληρωμής είναι η εξής: a) Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-biofire.gr b) Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του c) Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, που ενημερώνει την επιχείρησή σας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής d) Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-biofire.gr e) Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο μας e-biofire.gr
  4. Με Paypal ή Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Faircoin & όλα τα ψηφιακά νομίσματα. Οι αγορές με τη χρήση PayPal και τα ψηφιακά νομίσματα δεν έχει προμήθειες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται κανονικά σε Όλη την Ελλάδα, σε Κύπρο και σε χώρες εντός Ε.Ε

Συγκεκριμένα:

  • Η αποστολή εντός Ελλάδας είναι Δωρεάν για αγορές άνω των 59 ευρώ.
  • Η χρέωση για αποστολές μικρότερης αξίας , εντός Ελλάδας, είναι 5 ευρώ.
  • Η αποστολή σε Κύπρο ή χώρες της Ε. Ε χρεώνεται ανάλογα με το μέγεθος-είδος της παραγγελίας.

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας από το χώρο μας, γίνεται άμεσα, το πολύ εντός 72 ωρών*. Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι η ενδεδειγμένη ώστε να αποφεύγονται ζημιές η προβλήματα κατά την μεταφορά. Τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του αποστολέα, μέχρι τη στιγμή που θα παραληφθούν από την μεταφορική.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ζημιές στη συσκευασία, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε την παραγγελία σας από τη Μεταφορική ή να παραλάβετε με αναφορά του προβλήματος που διαπιστώσατε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μεταφοράς, σε περίπτωση ζημιών κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, δεν βαραίνει τον αποστολέα.


* με ελάχιστες εξαιρέσεις τις μέρες πολύ υψηλής ζήτησης