Τel: 215 5100935 "Τα πάντα για τα τζάκια βιοαιθανόλης & βιοαιθανόλη με 1-κλίκ!"

Μεθοδοι πληρωμης & αποστολης

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Η πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται με την προσθήκη των στοιχείων σας στο Ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς είτε στο περιβάλλον της Viva payment για την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.


ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας

  1. Με Τραπεζική Κατάθεση: Συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς επιπλέον προμήθειες.
  2. Με Αντικαταβολή κατά την Παράδοση εντός Ελλάδας
  3. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Mastercart, Visa, Diners, Discover , με δυνατότητα Άτοκων δόσεων. Χωρίς επιπλέον προμήθεια για την χρήση τους. Η διαδιακασία πληρωμής είναι η εξής: a) Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-biofire.gr b) Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του c) Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, που ενημερώνει την επιχείρησή σας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής d) Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-biofire.gr e) Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο μας e-biofire.gr
  4. Με Paypal ή Bitcoins, Litecoins, Ethereum Οι αγορές με τη χρήση PayPal και τα ψηφιακά νομίσματα δεν έχει προμήθειες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται κανονικά σε Όλη την Ελλάδα, σε Κύπρο και σε χώρες εντός Ε.Ε

Συγκεκριμένα:

  • Η αποστολή εντός Ελλάδας είναι Δωρεάν για αγορές άνω των 59 ευρώ.
  • Η χρέωση για αποστολές μικρότερης αξίας , εντός Ελλάδας, είναι 5 ευρώ.
  • Η αποστολή σε Κύπρο ή χώρες της Ε. Ε χρεώνεται ανάλογα με το μέγεθος-είδος της παραγγελίας.

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας, γίνεται άμεσα, το πολύ εντός 24 ωρών*. Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι η ενδεδειγμένη ώστε να αποφεύγονται ζημιές η προβλήματα κατά την μεταφορά. Η αποστολές προϊόντων αφορούν όλες τις πόλεις και εντός 10Km από τα όρια των πόλεων. Σε δυσπρόσιτες-απομακρυσμένες περιοχές οι τιμές των μεταφορικών διαφοροποιούνται ύστερα από συνεννόηση με τον τοπικό ανταποκριτή μας.

O πελάτης δεν έχει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζημιά προκύψει κατά την μεταφορά του προϊόντος.Αν κατά την παραλαβή του προϊόντος παρατηρήσετε παραμορφώσεις η προβλήματα στην συσκευασία του παραλάβετε το προϊόν με σημείωση ότι υπάρχει ζημιά στη συσκευασία και ενημερώστε μας άμεσα : 2155100935, 6946916684.

* με ελάχιστες εξαιρέσεις τις μέρες πολύ υψηλής ζήτησης