Τel: 215 5100935 "Τα πάντα για τα τζάκια βιοαιθανόλης με 1-κλίκ!"

Μεθοδοι πληρωμης & αποστολης

Ασφαλείς συναλλαγές

Η πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται με την προσθήκη των στοιχείων σας στο Ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς για την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.


Μέθοδοι πληρωμών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας

  1. Με Τραπεζική Κατάθεση: Συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χωρίς επιπλέον προμήθειες.
  2. Με Αντικαταβολή κατά την Παράδοση, με εξαίρεση την Κύπρο και ελάχιστες περιοχές ανά την Ελλάδα. Η υπηρεσία παρέχετε δωρεάν εντός Αττικής. Για περιοχές εκτός Αττικής υπάρχει επιπλέον προμήθεια 2 ευρώ. Σε μερικές περιοχές οι μεταφορικές που συνεργαζόμαστε δεν δέχονται αντικαταβολές ( π.χ Σαντορίνη, Μύκονος, Φθιώτιδα κ.α ).
  3. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Mastercart, Visa, Diners, Discover , με δυνατότητα Άτοκων δόσεων. Χωρίς επιπλέον προμήθεια για την χρήση τους. Η διαδιακασία πληρωμής είναι η εξής: a) Ο πελάτης ολοκληρώνει τις αγορές του στο e-biofire.gr b) Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνει αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεται για τo ποσό της οφειλής του και πληκτρολογεί τα στοιχεία της κάρτας του c) Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter, που ενημερώνει την επιχείρησή σας αυτόματα για την πραγματοποίηση της συναλλαγής d) Ο πελάτης ενημερώνεται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής του από το e-biofire.gr e) Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο πελάτης επιστρέφει στο δικτυακό τόπο μας e-biofire.gr
  4. Με Paypal ή Bitcoins. Οι αγορές με τη χρήση PayPal και Bitcoins δεν έχει προμήθειες

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται κανονικά σε Όλη την Ελλάδα, σε Κύπρο και σε χώρες εντός Ε.Ε

Συγκεκριμένα:

  • Η αποστολή εντός Ελλάδας είναι Δωρεάν για αγορές άνω των 59 ευρώ.
  • Η χρέωση για αποστολές μικρότερης αξίας , εντός Ελλάδας, είναι 5 ευρώ.
  • Η αποστολή σε Κύπρο ή χώρες της Ε. Ε χρεώνεται ανάλογα με το μέγεθος-είδος της παραγγελίας.

Η παράδοση όλων των προϊόντων μας, γίνεται άμεσα, το πολύ εντός 48 ωρών*. Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι η ενδεδειγμένη ώστε να αποφεύγονται ζημιές η προβλήματα κατά την μεταφορά. Η μεταφορές εντός Αττικής γίνεται με δικό μας όχημα ενώ εκτός Αττικής αναλαμβάνουν την ασφαλή και σωστή μεταφορά εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας.

O πελάτης δεν έχει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζημιά προκύψει κατά την μεταφορά του προϊόντος.Αν κατά την παραλαβή του προϊόντος παρατηρήσετε παραμορφώσεις η προβλήματα στην συσκευασία του ή σας ζητήσει η μεταφορική, επιπλέον χρήματα απ ότι έχει συμφωνηθεί με την εταιρεία μας, ενημερώστε μας άμεσα : 2155100935, 6946916684.

* με ελάχιστες εξαιρέσεις τις μέρες πολύ υψηλής ζήτησης